• +36 (20) 928-7275 - Dóra

Ovisuli Plusz (Hétfő de.)

Ovisuli Plusz – Iskola előkészítő óvodásoknak és felkészítés a játékos válogatókra!

Iskola előkészítő tanfolyam kezdési időpontja:
Szeptember első hete. Csatlakozni a későbbiekben is lehet a szabad helyek függvényében.

Az iskola előkészítő foglalkozássorozat célja, hogy 5-8 éves gyerekeknek és szüleiknek egyaránt megkönnyítse az iskolakezdést és a felkészülést a játékos válogatókra.

Mindezt családias környezetben max 12 fős csoportokban, és egyéni figyelemmel, egyéni fejlesztési tervvel tesszük! Negyedévente próbatesztet "írunk" és annak kiértékelése számokkal, adatokkal (referencia adatokkal) a szülő számára egyértelműen meghatározza az esetleges hiányokat és a fejlesztendő területeket! Szintén negyedévente Bemutató órákat tartunk, ahol a szülő saját szemével láthatja, mennyit fejlődött gyermeke! Többek között ezért érdemes minket választani!

A heti 1 x 3 órás (3x50 perc) az általános iskolák tanterve alapján összeállított foglalkozások során különös gondot fordítunk a mentáliskommunikációs és manuális képességek, a kapcsolat teremtési és a problémamegoldó képességek fejlesztésére, az iskolai taneszközök megismerésére és használatára, különböző tanulási technikák elsajátítására.

Ez azt jelenti, hogy azon kívül, hogy az iskolai tananyag első féléves anyagát megtanítjuk a gyermekeknek, kialakítjuk az iskolai szokásrendszert még a Kommunikációt, és a Grafomotorikát is fejlesztjük, nem beszélve a logikai feladatokról, hogy az első osztály vagy a válogató gyerekjáték legyen.

Életkor: 5-8 éves korig.

Tanfolyamok időpontja: 

  • hétfő: 9:00-12:00

© 2010-2024 Ovisuli - Minden jog fenntartva | https://ovisuli.hu