• + 36 30 9825-088 - Anna

Munkatársunk

Csengődi Klaudia

Pedagógus
[Veresegyház]

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem Esztergomban 2014-ben, mint angol műveltségterületes tanító.
 A pálya iránti elhivatottságom, kisiskolás koromban rajzolódott ki. Első iskolás éveimet egy remek tanítóval tölthettem, aki mindig lelkesített, motivált és teljes odaadással tanított bennünket.
Korán tudatosult bennem az, hogy későbbi munkám során, emberekkel szeretnék foglalkozni. Gimnazistaként szerettem kisgyermekek között lenni, élveztem társaságukat, feltöltődtem mellettük, értettem a nyelvüket, így életutam a tanítói pálya felé kanyarodott.
Immáron harmadik éve tanítok Veresegyházon, a Fabriczius József Általános Iskolában. Nyári időszakban több hetes, ún. „kalandos tábor” szervezésében és lebonyolításában is részt vettem, részt veszek.
Számomra a tanítói hivatás egy példamutatás is, hiszen vallom, hogy személyiségünkkel, viselkedésünkkel és lényünkkel a gyermekek felé mindenkor élő példák vagyunk.
Munkásságom hajtóereje a gyerekek iránti szeretet, és a tőlük kapott hála, az őszinte örömük, kalandvágyuk és kíváncsiságuk az új iránt.

"A gyermektársaság gyógyír a lélekre."

(Dosztojevszkij)

© 2010-2019 Ovisuli - Minden jog fenntartva | https://ovisuli.hu

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...