Van még néhány szabad helyünk, jelentkezz!

Az OVISULI 2010 óta várja a gyerekeket és azzal a céllal jött létre, hogy a kicsik magabiztosan és szilárd alapokkal, stresszmentesen kezdjék az iskolát. Tananyagunkat játékos formában, folyamatosan megújuló módszerekkel igyekszünk számukra érdekessé, és befogadhatóvá tenni. Éppen ezért programunk részét képezi például a játékos természet ismeret, az ovis matek, vagy az angol, melyek az alaptanfolyam mellé külön választhatóak. A nálunk töltött idő alatt fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek megtanuljanak önmagukra és a környezetükre is figyelni, kellő érzékenységgel forduljanak egymás és a számukra egyre táguló világ dolgai felé.
Készség- és képességfejlesztő foglalkozásainkon logikai, kommunikációs, finommotorikus, mozgásos játékokkal, feladatokkal fejlesztjük a gyerekeket. Igyekszünk mindig új kihívást állítani eléjük, sikerrel, örömmel, mosollyal fűszerezve.

Az utóbbi 8 évben több mint 150 gyereket segítettünk hozzá évente a sikeres iskolakezdéshez. Gyermekeink az iskolai "játékos válogatókon" is nagyon jól teljesítenek. Az utóbbi években pedig a pandémiai helyzetben is játékosan tanultunk tovább a virtuális térben. Ugyanakkor a változó „felvételi” rendszerhez alkalmazkodva, az utóbbi 2 évben a portfólió összeállításában is hatékony segítséget nyújtottunk a szülőknek.

Szakképzett pedagógusaink (tanító nénik, fejlesztő pedagógusok, gyógypedagógusok) délutáni, hétvégi vagy egész napos tanfolyamainkon, több helyszínen (Zugló, Újpest, Sashalom, Újbuda, Érd, Kispest, Csepel, Bel-Buda, Veresegyház) várják a gyerekeket. 

Van még néhány szabad helyünk, jelentkezz! :-)))

© 2010-2024 Ovisuli - Minden jog fenntartva | https://ovisuli.hu

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...