Franchise Partner

Kedves tanítók, tanárok, vagy vállalkozás indításához kedvet és tehetséget érző gyermeknevelésben jártas anyukák / apukák!

Az OVISULI budapesti sikereire alapozva, tervezzük, vidéki nagyvárosokban történő újabb franchise helyszínek nyitását.

Röviden a programról:

Amikor szerződést kötünk egy új franchise partnerünkkel, mindig a tapasztalatainkra hagyatkozunk, melyeket az elmúlt majdnem 6 évben Budapesten szereztünk. A kezdetek óta olyan partnert választunk ki, aki elkötelezett az OVISULI működtetése iránt, és felelősen irányítja a hozzá tartozó egységeket az év minden napján. Ismeri az összes munkafolyamatot, emellett a helyi közösség életében is személyesen részt vesz, így erősítve az OVISULI márkát.

Többek között ezért is tudtunk egy olyan lelkes, innovációra nyitott, de mégis egységes csapatot építeni, akikkel közösen céljainkat is meg tudtuk valósítani.

Franchise partnereink tréningen vesznek részt, amely során megtanulják az OVISULI programját,  működését, hogy  bizonyítsák elkötelezettségüket, és partnerré válásuk után is napi szinten aktív részesei legyenek az OVISUL működésének, hogy magas színvonalú oktatást nyújthassunk a hozzánk járó gyerekeknek a szülők megelégedésére.  

Partnerünknek nem szükséges megfelelő teremmel rendelkeznie, a helyszínt ugyanis minden esetben mi választjuk ki, és adjuk át 5 éves használatra a franchise partnernek. Az helyszín működtetéséhez szükséges eszközök beszerzése a franchise átvevő feladata. A beszerzések minden esetben az általunk kiválasztott, beszállítóktól történnek az egységes arculat megtartása miatt.

Az egységes oktatási program mellett a marketing stratégiát is központilag határozzuk meg, emellett azonban minden franchise partnerünk szabad kezet kap, hogy hogy saját maga alakíthassa ki a helyi közönséget megszólító marketing tevékenységét.

Várjuk ambíciókkal rendelkező új franchise partnerek jelentkezését nagyvárosokból.

Elérhetőség: Juhász Anna

              tulajdonos ügyvezető

                +36 30 982 5088  

 

© 2010-2024 Ovisuli - Minden jog fenntartva | https://ovisuli.hu

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...