Munkatársunk

Juhász Anna

Tulajdonos-ügyvezető
[Zugló, Újpest]

Már a gimnáziumi évek alatt minden pedagógus azt javasolta, hogy gyermekekkel foglalkozzak. Ennek ellenére, sokáig teljesen más területen tevékenykedtem. 20 évig dolgoztam egy multinacionális vállalatnál, üzemeltetési, ügyfélszolgálati, tréner, értékesítési és marketing területen. Később egy másik pénzintézetnél értékesítési vezetőként dolgoztam.

Felhasználva a megszerzett tudást, projekt manager lettem és több építőipari vállalkozásban vettem részt. A bankszakmában megszerzett pénzügyi tudás, tapasztalat, valamint a szervezési készség és marketing véna segít abban, hogy a vállalkozást megfelelően irányítsam.

Kisfiam születése után, újra gondoltam rá, hogy a gyerekek között érzem magam a legjobban. Végül 2008-ban már nem kerülhettem el, hogy tényleg a gyermekek kerüljenek az életem középpontjába.

Köszönet a férjemnek és családomnak, hogy biztosítja számomra a nyugodt hátteret és segítséget mindenben. De sok köszönet és hála az első munkahelyemnek, mert mindent ott tanultam meg, ami a mai sikereink elengedhetetlen alapja.

"A nevelés nem csak elveken és okos taktikán múlik, mert elsősorban a lényünkkel nevelünk. A nevelés: titkos metakommunikáció. Ami jó benned és tiszta továbbadod. A gyerek remegi félelmeidet, aggódja aggodalmaidat - de éli a nyugalmadat és derűdet is."

(Müller Péter)

© 2010-2024 Ovisuli - Minden jog fenntartva | https://ovisuli.hu

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...