Munkatársunk

Danyi Mónika

Logopédus
[Zugló]

Több, mint két évtizede kaptam kézhez a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolán megszerzett logopédus – gyógypedagógus diplomámat. Azóta óvodákban, iskolákban logopédusként dolgoztam azt a néhány évet leszámítva, amit három gyermekemmel otthon töltöttem főállású anyaként. A GYES évei alatt három évre az USA-ba költöztünk, ahol szintén sok tapasztalatot gyűjtöttem. Ezután visszatértem a hivatásomhoz és munka mellett igyekeztem szakmai ismereteimet is bővíteni.
2008-ban befejeztem a Kiegészítő esti egyetemi szintű gyógypedagógus képzést az ELTE BGGYTF Karán, majd Pedagógus szakvizsgát tettem 2009-ben az ELTE BGGYTF Karán. Ekkor szakképzettségem köre kibővült a szakértői, vezetőtanári, gyakorlatvezetői feladatok ellátására. 2010-től rendszeresen vállaltam logopédus hallgatók pedagógiai gyakorlatának vezetését, illetve nappali terepgyakorlatok mentori feladatainak ellátását.
Jelenleg főállásban egy zuglói általános iskolában fejlesztem a logopédiai osztályokba járó sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekeket.

"…mindenki a maga módján látja a világot,
a maga módján éli meg nehézségeit és a sikereit.
Tanítani annyi, mint megmutatni a lehetőséget.
Tanulni annyi, mint élni a lehetőséggel."

(Paulo Coelho)

© 2010-2024 Ovisuli - Minden jog fenntartva | https://ovisuli.hu

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...