Munkatársunk

Gábor Petra

Gyógypedagógus
[Újpest]

A mai napig emlékszem az alsós tanító nénimre akkor döntöttem el, hogy én is ilyen szeretnék lenni, ezért tanító néni leszek.
A későbbiekben sem változott az elképzelésem, mindig is gyerekekkel szerettem volna foglalkozni. Végül gyógypedagógusként végeztem értelmileg és tanulásban akadályozott gyermekek pedagógiája szakon 2013-ban a Szegedi Tudományegyetem, Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, Gyógypedagógia szakán.
Diplomám megszerzése utána azonnal munkába is álltam, így öt éve tanítok, jelenleg értelmileg akadályozott gyermekeket egy speciális iskolában.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hisz olyan munkám van, amit nem teherként élek meg, hivatásomnak tekintem, nem dolgozni járok, csak tanítani, a gyerekekkel foglalkozni. Munkám során a gyermekek egyéni képességeit maximálisan figyelembe véve, az erősségekre támaszkodva igyekszem fejleszteni a gyengeségeket. Tenni mindezt olyan játékos formában, hogy a gyermekek észre se vegyék, hogy tanulnak. A pálya folyamatos kihívásai arra sarkallnak, hogy mindig új módszerekkel kísérletezzek, tovább képezzem magam.

Célom, hogy a gyermekeket olyan élményekhez segítsem hozzá, minek során megtapasztalják a tanulás örömét, sikereket érnek el, miközben használható tudást sajátítanak el.

"Te is más vagy, te sem vagy más!"

© 2010-2024 Ovisuli - Minden jog fenntartva | https://ovisuli.hu

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...