• + 36 30 9825-088 - Anna

Rólunk mondták

Ovisuli - Zugló

Vercsi (Városligeti)

"Kedves Anna,
Annyiszor jutott eszembe, hogy bemegyek hozzád, elmondani, hogy mennyire boldogok vagyunk és hálásak, hogy ide segítettek és irányítottatok bennünket, csak nem akartalak zavarni. De, ha nem zavarok, akkor szívesen bemegyek, Jó lenne találkozni Veletek! Szóval ez az az iskola, amire csak jót tudunk mondani. Tiszta, rendezett, kedves, hozzáértő, gyerekszerető pedagógusok. Hálás vagyok, hogy nem kell azon rettegnem, hogy szünetbe a nagyok megverik a kicsiket, hanem nagyon jó kis barátságokat tud kiépíteni az idősebbekkel is. Van már csillagunk magyarból, matekból és angolból is, lassan a másodikat kapjuk mindenből! Köszönjük az alapokat, amiket Ti adtatok Vercsinek, így tényleg "gyerekjáték" lesz az első félév, ami jó kis átmenet az óvoda és az iskola között. Kedvence az angol, otthon is állandóan az angol DVD-n lévő feladatokat akarja csinálni. Jár az iskolai tánccsoportba, hogy az ünnepségeken felléphessen. A szolfézs órákat kihagyja, mert akkor nincs udvari idő és nem találkozik az ötödikes fiúkkal.... vagyis boldog kiegyensúlyozott kis elsős lett! Szóval minden szép és jó!!!!!
Millió puszi: Kriszti"

Ovisuli - Zugló

Beni (Hajós Alfréd német-magyar kéttannyelvű általános iskola, Zugló)

"Nem kell otthon tanulni. Amire suliba ment, már tudott olvasni, köszönhetően annak, hogy nyár végéig folytattuk az ovisulit. December óta folyamatosan olvas. 95% feletti dolgozatokat írt az első félévben! Kiváló lett az összes tantárgyból (csak tornából nem). Tele van sikerélménnyel, sok dícséretet kap, szeret iskolába járni. Szereti a tanító néniket. Németből nagyon gyorsan fejlődik, mert a többi tantárggyal nem kell foglalkoznunk otthon! És pont ez volt a cél!"

  • Iskoláról: "Praesent vestibulum molestie lacus"
  • Szülő vélemény: "Donec sagittis interdum tellusplacerat adipiscing"

Ovisuli - Zugló

Anna és Lili (Városligeti)

"Sok tantárgyból dicséretet kaptak, a bizonyítványuk kiváló lett. Szeretnek iskolába járni, könnyen megy nekik az összes tantárgy."

  • Iskoláról: "Praesent vestibulum molestie lacus"
  • Szülő vélemény: "Donec sagittis interdum tellusplacerat adipiscing"

Ovisuli - Zugló

Isti, Nelli (Dobsuli, VII. kerület, angol-magyar kéttannyelvű iskola)

"Isti 100%-os dolgozatokat ír, úgy hogy nem kell vele külön tanulni. Szereti az iskolát és a tanító néniket. Matekból dicséretet kapott, és most már az órán külön feladatokat kap, mert annyival előrébb jár társainál. Kerületi sakkversenyen 5. helyezést ért el. Kiváló bizonyítványt kapott. Nellike most kezdte meg a tanulást szintén a Dobsuliban, bár a Városligetibe is felvették, könnyen megy a suli, nagyon jó visszajelzéseket kapunk a tanítónőtől. Most már a 3. gyermekünk jár az ovisuliba! Kell ennél jobb reklám?"

  • Iskoláról: "Praesent vestibulum molestie lacus"
  • Szülő vélemény: "Donec sagittis interdum tellusplacerat adipiscing"

Ovisuli - Zugló

A gyermekem 1,5 evet jart az ovisuliba.

"Sziasztok! A gyermekem 1,5 evet jart az ovisuliba. A tanito nenit imadj/ta, nem is nagyon akarja elhinni, itt befejezte a munkajat es tanító nenivel nem talalkozhat mar hetfonkent. Mar most mondja, hogy menjünk majd latogatni. Ennel tobb nekem nem is kell. A tanulas megszerettetese ugyanis a taniton mulik leginkabb. A fiam imadattal tekint Erá, minden szavat csak ugy ,issza,. Nala ez ritka. Kulonleges kapcsolat alakult ki koztuk, mely megalapozta, hogy batran, felelem nelkul induljon a suli nekunk. Nekem, mint szulonek is. Nyugodt vagyok. Koszonet az ovisulinak! RR."

Ovisuli - Belbuda

A felvételi vizsgáján nyújtott teljesítménye alapján sikerült a célként kitűzött iskolába bejutnia.

"A fiunk 2014/2015-ös tanév során heti két alkalommal vett részt az Ovisuli iskola előkészítő foglalkozásain, melyekre mindig nagy örömmel és lelkesedéssel járt. Fejlődése az év folyamán rendkívül látványos volt és végül a felvételi vizsgáján nyújtott teljesítménye alapján sikerült a célként kitűzött iskolába bejutnia. Az iskolakezdés zökkenőmentesen indult és folyik immáron 8. hete, mivel az Ovisuliban alapvetően megtanult odafigyelni és tanulni, illetve megszerette a tanulást. Mindenkinek csak ajánlani tudom az előkészítő foglalkozásokon való részvételt, mellyel a gyermek számára vélhetően legalkalmasabb iskolába történő felvételik sikeressége megsokszorozódik és nem utolsó sorban mind a gyereknek, mind a szülőnek leegyszerűsödik az iskolakezdési időszak. W. Helga"

Ovisuli - Veresegyház

Teljes körű tájékoztatást, kedvességet, odafigyelést tapasztaltam

"Minden téren pozitív képet kaptam az első találkozáskor, s azt megelőzően is az első kapcsolatfelvételkor. Tetszett ahogy a gyerekeket és a szülőket fogadták. Teljes körű tájékoztatást, kedvességet, odafigyelést tapasztaltam. Kislányom rengeteget fejlődött, fogékonyabb az újdonságokra. Kialakult az iskola rendszerű környezettudat, ami minden bizonnyal megkönnyíti az iskolakezdés nehézségeit. Nagyon szépen köszönjük Nektek!
G. Éva"

Ovisuli - Online

Ovisuli Online

"Kedves Ovisuli, Kisfiam epp 5 evesen kerult hozzatok! Vegtelen turelemmel es szeretettel foglalkoztatok vele, aki annak ellenere szeretett hozzatok menni, hogy fegyelmezetten kellett vegig viselkedni! A virusidoszak alatt egy kivalo pedagogussal ismerkedtunk meg, aki olyan szeretettel es turelemmel allt a gyerekhez, hogy maximalisan le tudta kotni ot 2 oran keresztul. Soha nem ereztuk azt, hogy turelmetlen lenne. Barkivel volt problema szeretettel kezelte a helyzetet. Az orak alatt tobb szulo hagyta magara a gyerekeket - de a tanárnő az éteren keresztul is maximalis fegyelmet tudott tartani es fennt tartotta az erdeklodest. Alig varjuk az oszi munkat ujra egyutt❤️ az ovisulival!"

Ovisuli - Online

Ovisuli a karantén alatt

"A karantén időszakában a legjobbkor jött, hogy az Ovisuli online is követhető lett. A rövidebb, 1-1 témára fókuszáló órák nagyon jó kiegészítői lettek az otthonmaradás napjainak. Mindezt nagyon flottul, rövid idő alatt szervezték meg úgy, hogy megmaradt az alkalmak játékos jellege. Ráadásul így mi, szülők is beleláthattunk, mi minden történik egy órán, ami külön öröm volt számunkra. Geiger Tamás"

Ovisuli - Online

Mi nagyon szerettük az ovisuli személyes, normál óráit is

"Sziasztok. Mi nagyon szerettük az ovisuli személyes, normál óráit is, ahol nagyon jó tanítónénivel ismerkedtünk meg, és hetente észre vehető volt a gyerekek fejlődése. Ezért kíváncsian vártuk az online órákat is. Személy szerint nagyon szkeptikus voltam, azzal kapcsolatban, hogy ovis gyerekeket hogyan lehet majd a laptop előtt tartani két órán keresztül, de nagyon kellemeset csalódtam. A tanítónéni csodálatos Izgalmas, vicces feladatokkal köti le a srácokat. Az órát élmény beszámolóval kezdik, aztán szépen lassan belefognak a betűk és számok világába, de ezt úgy hogy nagyon élvezik a gyerekek, játékosan, és pont annyi fegyelemmel, hogy szívesen maradnak a gép előtt. Legalábbis a Vilmos nagyon szereti, és várja a pénteki találkozást. Most pénteken lesz az utolsó, hiányozni fog... Szóval hajrá, és szuper volt. Üdv. Edit ( Vilmos anyuka) "

Ovisuli - Zugló

"Kellemes, családias, kedves, biztonságot nyújtó légkör és emberek..."

"Precízen összeállított tanterv, jó szervezés, felkészült odaadó tanárok..."

"Igazi iskolaimitáció, szuper oktatókkal, célirányos fejlesztés..."

"Profi, jól szervezett csapat, szakmailag és szülőileg megfogalmazott információk..."

"Korrekt tájékoztatás. Sokat gondolkoztam, hogy jöjjünk-e, de a gyermek fejlődését látva nem kérdés, hogy megérte..."

"Profizmus, magas színvonalú oktatás kedvességgel és szigorúsággal, aranyos, értelmes és befogadó gyerekek és szülők..."

"A fiam évek lemaradását hozta be pár hónap alatt..."

"Jó hangulatú hely gyerekeknek és szülőknek egyaránt..."

"Közvetlenebb, barátságosabb, mint gondoltam..."

Ovisuli - Belbuda

"Szakszerű, megbízható, hatékony. Foglalkoznak a gyerekekkel!"

"Nagyon összeszedett tanulás folyik játékos formában!"

Ovisuli - Veresegyház

"Kedves családias hangulat. Szeretetteljes hozzáállás!"

"Csak jó tapasztalataim vannak. Mindenki nagyon kedves, sokat tanultunk az Ovisuliban!"

© 2010-2021 Ovisuli - Minden jog fenntartva | https://ovisuli.hu

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...